Aripioare in stil mediteranean din: aripioare de pui, masline, ulei de masline, rozmarin, salvie, usturoi, lamaie, zeama de lamaie, foi de dafin, sare si piper.
Speli aripioarele de pui, le zvinţi cu prosoape absorbante şi le aşezi într-un castron mare.
Separat, amesteci zeama de lămâie, uleiul de măsline, sare, piper, cei 3 căţei de usturoi zdrobiţi, rozmarinul, salvia, frunzele de dafin şi torni compoziţia peste aripioare în castron.
Acoperi castronul şi-l pui la rece pentru 30 de minute. Aşezi apoi aripioarele marinate într-o tavă, adaugi printre ele felii de lămâie, măsline şi căpăţâna de usturoi necurăţată de coajă (dar spălată bine) şi tăiată pe jumătate.
Stropeşti cu sosul marinat şi introduci tava în cuptorul încins pentru 40 de minute, până se rumenesc frumos deasupra.
Aripioare de pui crocante la air fryer din: aripioare de pui, ulei de masline, paprika, praf de usturoi, praf de ceapa, sare, pipet negru. Această rețetă simplă și delicioasă îți va aduce aripioare de pui crocante și suculente folosind air fryer-ul. Aripioarele de pui sunt asezonate cu o combinație de condimente pentru a adăuga savoare […]
Aripioare de pui cu sos iute si sos de branza din: aripioare de pui, sos iute, margarina sau unt, telina, sos de branza. Carnea de pui este o sursă bună de proteine, vitamine și minerale, inclusiv vitamina B6, vitamina B12, niacină, seleniu și fosfor. În funcție de modul în care este preparată, carnea de pui […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.