Aripioare cu susan din: aripioare de pui, sos de soia, miere, sos de rosii picant, zeama de lamaie, susan.
Ingrediente:
16 aripioare de pui
1 cana de sos de soia
1 cana de miere
1 cana de sos de rosii picant
zeama de la o lamaie
3 linguri de susan
Mod de preparare:
Aripioarele de pui se curata, se spala si se sterg cu un prosop de bucatarie.
Apoi, cu un cutit foarte bine ascutit, se fac doua-trei crestaturi mici pe fiecare aripioara.
Intr-un bol, se amesteca bine sosul de soia, mierea, zeama de lamaie si sosul de rosii, cu un tel, pana la omogenizare.
In sosul astfel obtinut se pun aripioarele, se amesteca bine si se lasa la marinat, 3-4 ore, in frigider.
Dupa aceea, aripioarele se pun intr-o tava, se toarna sosul peste ele, se presara susan si se dau la cuptor, in jur de 30 de minute, pana cand sosul scade si aripioarele devin rumene si lipicioase.
Aripioare de pui in crusta de parmezan din: aripioare de pui, parmezan, patrunjel, oregano, paprika, sare, piper, unt. Ingrediente: 1.8 kg aripioare de pui 160 gr parmezan 2 linguri patrunjel uscat 1 lingura oregano uscat 2 lingurite paprika 1 lingurita sare 1/2 lingurita piper 60 gr unt Mod de preparare: Preincalziti cuptorul la […]
Aripioare de pui in sos dulce acrisor din: aripioare de pui, unt, otet, zahar brun, suc de ananas, ketchup, mustar, sare. Ingrediente: 2 kg aripioare de pui unt 50ml otet 50gr zahar brun 1 cutie suc de ananas 50ml ketchup 1 lingurita mustar sare, dupa gust Mod de preparare: Prajiti aripioarele in unt […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.