Aripioare cu susan

Printeaza

Aripioare cu susan din: aripioare de pui, ketchup, miere, sos de soia, piper, usturoi, susan, arahide, boia.

Ingrediente:Aripioare cu susan

  • 1 kg aripioare de pui
  • 1 ceaşcă ketchup
  • 1 ceaşcă miere
  • 1 ceaşcă sos soia
  • piper mozaic
  • 1 linguriţă boia afumată
  • coajă rasă de la o lămâie
  • 1 căţel de usturoi
  • 2 linguri susan
  • 1 ceaşcă arahide

 

Mod de preparare:

Se amestecă într-un bol ketchupul cu mierea, sosul de soia, boiaua afumată, usturoiul dat pe răzătoarea fină, coaja rasă de lămâie şi piper proaspăt măcinat.

Se pun aripioarele de pui în sosul obţinut, apoi se acoperă bolul cu folie alimentară şi se dă la frigider cel puţin o oră.

Apoi aripioarele se aşază în tava acoperită cu hârtie de copt şi se mai ung o dată cu sosul. Se dau la cuptor 1 oră, timp în care se scot de mai multe ori şi se ung cu sos.

Se presară pe aripioare susan negru şi arahide tocate mărunt, lăsând aripioarele la cuptor încă 5 minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.