Aripioare cu varza de Bruxelles si unt din: aripioare de pui, verzişoare de Bruxelles, unt, ulei, ardei rosu, lamaie, sare, piper negru macinat.
Ingrediente:
12 aripioare de pui
500 g verzişoare de Bruxelles
50 g unt
50 ml ulei
1 ardei roşu
1 lămâie
sare
piper negru măcinat
Mod de preparare:
Speli aripioarele, le usuci cu un şervet şi le ungi cu puţin ulei, apoi le presari cu sare şi piper după gust.
Le pui într-o tavă în care ai turnat apă şi le introduci în cuptor, la foc mediu, pentru 30 de minute.
Ai grijă să le stropeşti cu sosul format şi să le întorci. Dacă vrei să fie mai crocante şi mai aspectuoase, le ungi cu miere şi le presari cu boia dulce ori curry. Pui verzişoarele la fiert în apă clocotită uşor sărată.
După 5-6 minute, le scurgi şi le căleşti puţin într-o tigaie cu unt topit. Stingi focul şi le presari cu sare, apoi le stropeşti cu zeama de la 1/2 lămâie.
Serveşti aripioarele cu garnitura de verzişoare, pe farfurii decorate cu rondele de ardei şi felioare de varză.
Aripioare de pui in sos teriyaki din: suc de lamaie, sos de soia, ulei, sos chili, usturoi, piper, seminte de telina, pudra de mustar, aripioare de pui. Ingrediente: 40 ml suc lamaie 60 ml sos de soya 60 ml ulei 3 linguri sos chili 1 catel de usturoi, tocat 1/4 lingurita piper 1/4 lingurita seminte […]
Aripioare de pui cu ierburi aromate din: parmezan, oregano, patrunjel, sare, margarina, aripioare de pui. Ingrediente: 200 gr parmezan 2 lingurite oregano 4 lingurite patrunjel 1 lingurita sare 2 linguri margarina 1 kg aripioare de pui Mod de preparare: Intr-o tava asezati hartie de copt. Topiti margarina si pregatiti aripioarele. Intr-un bol amestecati […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.