Arpagic inăbuşit

Printeaza

Arpagic inăbuşit

Ingrediente:

  • arpagic
  • ulei
  • sare

 

Mod de preparare:

Se alege arpagic mic, se taie la vîrf şi se opăreşte cu apă clocotită. Se lasă să se răcească, se curăţă, se sărează şi se pune pe foc potrivit, într-o cratiţă acoperită, cu puţin ulei şi apă.

Se scutură din cînd în cînd vasul şi nu se lasă să scadă complet zeama. Se lasă pe foc pînă cînd arpagicul se înmoaie şi se rumeneşte puţin.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.