Arpagic cu masline

Printeaza

Arpagic cu masline din: arpagic, ulei, pasta de tomate, masline, lamaie, sare.

Ingrediente:

  • 500 g  arpagic
  • 2-3 linguri de ulei
  • 1 lingură pastă de tomate
  • 100 g de măsline
  • câteva feliuţe de lămâie
  • sare
  • apă

 

Mod de preparare:

Se curăţă arpagicul, se spală şi se pune la prăjit, în­treg, într-o cratiţă cu ulei.

După ce s-a rumenit, se adau­gă pasta de tomate, subţiată cu apă, măslinele, desărate, câteva feliuţe de lămâie, fără coajă şi apă. Se sărează, după gust.

Se lasă să fiarbă pe foc mic până scade din lichid. Se serveşte rece.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.