mazare, branza feta, rosii, ceapa, rosie, ulei, otet, sare, piper. Pentru iubitorii de salate care caută o combinație unică de arome și texturi, salata de mazăre cu brânză feta reprezintă o alegere inspirată. Această salată vibrantă combină dulceața mazărei cu feta și aciditatea roșiilor cherry, creând un echilibru […]
Arpagic cu masline
PrinteazaArpagic cu masline din: arpagic, ulei, pasta de tomate, masline, lamaie, sare.
Ingrediente:
- 500 g arpagic
- 2-3 linguri de ulei
- 1 lingură pastă de tomate
- 100 g de măsline
- câteva feliuţe de lămâie
- sare
- apă
Mod de preparare:
curăţă arpagicul, se spală şi se pune la prăjit, întreg, într-o cratiţă cu ulei.
După ce s-a rumenit, se adaugă pasta de tomate, subţiată cu apă, măslinele, desărate, câteva feliuţe de lămâie, fără coajă şi apă.
sărează, după gust.
lasă să fiarbă pe foc mic până scade din lichid. Se serveşte rece.
Pofta buna!
Porc la Tigaie cu Măsline și Roșii
file de porc, rosii, masline, usturoi, ulei, otet, sare, piper, busuioc. Descoperă savoarea autentică a mediteranei cu această rețetă simplă, dar impresionantă. Această combinație clasică îmbină suculența cărnii de porc cu aromele intense ale măslinelor și dulceața roșiilor, oferind o masă delicioasă care te va transporta direct […]