Aspic cu carne de porc si legume

Printeaza

Aspic cu carne de porc si legume din: picioare de porc, carne de porc, dovlecel, telina, morcovi, ardei gras, usturoi, gelatina, sare.

Ingrediente:Aspic_cu_carne_de_porc_si_legume

  • 1 kg picioare de porc
  • 600 g carne de porc
  • 1 dovlecel
  • 1 telina
  • 3 morcovi
  • 1 ardei gras verde
  • 1 ardei gras galben
  • 8-10 catei de usturoi
  • 1 pliculet cu gelatina
  • sare

 

Mod de preparare:

Fierbe picioarele de porc în apă rece cu sare, mai întâi la foc iute, până începe să dea în clocot, apoi redu focul şi adună spuma.

Adaugă carnea tăiată cubuleţe, ţelina şi morcovii întregi. Lasă să fiarbă până obţii o supă concentrată.

Strecoar-o şi zdrobeşte în ea căţeii de usturoi. Potriveşte gustul de sare şi strecoară din nou, cel puţin de trei ori.

Aşază în forme cubuleţe de carne, ardei graşi tăiaţi bastonaşe şi dovlecelul opărit puţin în apă cu sare şi scurs.

Acoperă totul cu supa strecurată în care ai dizolvat un pliculeţ cu gelatină pregătită conform instrucţiunilor de pe plic.

Lasă totul la rece câteva ore.

Aspic cu carne de porc si legume

Aspic_cu_carne_de_porc_si_legume

Pofta buna!

 

 

 

 

 


poate iti place si:

Ciolan de porc in aspic cu muraturi

Ciolan de porc in aspic cu muraturi

Ciolan de porc in aspic cu muraturi din: ciolan de porc, gelatina, oter, sare, piper, dafin, morcovi, catraveti, ardei, patrunjel. Ingrediente: un ciolan de porc afumat 45 g gelatină 50 ml oţet de mere un vârf de linguriţă de sare piper praf şi boabe două foi de dafin 4-5 morcovi acri s 8 castraveciori acri […]

 

retete

Cotlet de porc în aspic

Cotlet de porc în aspic din: cotelete de porc, sare, ulei, aspic, castraveciori, gogosari murati.   Ingrediente: 6 cotlete de porc sare ulei aspic castraveciori gogoşari muraţi   Mod de preparare: După ce i se scoate şira spinării, cotletul se sărează şi se prăjeşte într-o tigaie cu ulei încins şi câteva linguri de apă. Când […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

2 comentarii

  1. Cat de tare este aspicul asta

  2. Arata bine, acum sa vedem cum iese

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.