Aspic cu legume si tacamuri de curcan

Printeaza

Aspic cu legume si tacamuri de curcan din: tacamuri de curcan, gelatina, morcovi, sparanghel, coniac, piper, sare.
Aspic cu legume si tacamuri de curcan

Ingrediente:

  • 1,5 kg tacamuri de curcan
  • gelatină
  • 500 g morcovi mititei fierţi
  • 3-4 legături sparanghel proaspăt
  • 20 ml coniac
  • 10 boabe piper
  • sare

 

Mod de preparare:

Fierbe tacâmurile. Ai grijă să spumezi de câte ori este nevoie. Adaugă sare şi piper. După ce supa a scăzut la jumătate, strecoar-o uşor, pentru a se limpezi. Adaugă coniacul, gelatina dizolvată.

Opăreşte sparanghelul în apă clocotită în care adaugă picături de lămâie pentru a-şi păstra culoare. Rupe cu mâna sparanghelul şi îndepărtează partea lemnoasă.

Aşază în forme un strat de sparanghel, unul de morcovi. Repetă operaţiunea până termini toate legumele. Toarnă aspicul limpezit şi lasă la rece până a doua zi.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.