Aspic cu pui, mazare si porumb

Printeaza

Aspic cu pui, mazare si porumb din: piept de pui, mazare, boabe de porumb, gelatina, morcovi si marar.

Ingrediente:Aspic_cu_pui_mazare_si_porumb

  • un piept de pui
  • 250 g mazare conservata
  • 250 g boabe de porumb conservate
  • 3 pliculete gelatina granule sau 18 foi
  • 2 morcovi
  • cateva fire marar

 

Mod de preparare:

Intr-un vas, se pun la fiert pieptul de pui si morcovii. Mazărea se scurge de apa în care a stat conservată, se gustă si, la nevoie, se fierbe. Boabele de porumb se scurg si se trec printr-un jet de apă rece. Apoi, se lasă la scurs.

Carnea fiartă se taie fâşii, morcovul se taie cuburi mici. Se pregătesc pahare de plastic în care se pun întâi mazăre, apoi morcovi, porumb, un pic de mărar. Se prepară gelatina conform indicaţiilor de pe plic, folosind însă apă, si nu zeama în care a fiert carnea.

Se toarnă gelatina si se dau paharele la frigider, pe cât posibil acoperite. Se scot a doua zi, prin răsturnare pe o farfurie.

Aspic cu pui, mazare si porumb

Aspic_cu_pui_mazare_si_porumb

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.