Aspic de capsuni, mure si afine

Printeaza

Aspic de capsuni, mure si afine din: căpşuni, mure, grepfrut roşu,  zahăr, păstaie vanilie, gelatină.

Aspic_de_capsuni_mure_si_afine

Ingrediente:

  • 10 căpşuni
  • 4 linguri mure
  • 4 linguri afine
  • un grepfrut roşu
  • 60 g zahăr
  • o păstaie vanilie
  • 4 foi gelatină

Mod de preparare:

Foile de gelatină se pun în apă rece să se înmoaie. între timp, 100 ml apă, zahărul şi păstaia de vanilie se pun pe foc. Se lasă siropul 2 minute pe foc, se scoate păstaia si se adaugă gelatina scursă de apa în exces. Se amestecă pentru a se topi si se adaugă sucul de grepfrut.

Câpunile se spală si se taie în patru, repartizându-le în forme individuale. Se adaugă murele si afinele.

Se toarnă sucul, se acoperă formele cu folie de aluminiu si se dau la frigider pentru 6 ore.

Aspic de capsuni, mure si afine

Aspic_de_capsuni_mure_si_afine

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.