Aspic de capsuni, mure si afine
PrinteazaAspic de capsuni, mure si afine din: căpşuni, mure, grepfrut roşu, zahăr, păstaie vanilie, gelatină.
Ingrediente:
- 10 căpşuni
- 4 linguri mure
- 4 linguri afine
- un grepfrut roşu
- 60 g zahăr
- o păstaie vanilie
- 4 foi gelatină
Mod de preparare:
Foile de gelatină se pun în apă rece să se înmoaie. între timp, 100 ml apă, zahărul şi păstaia de vanilie se pun pe foc. Se lasă siropul 2 minute pe foc, se scoate păstaia si se adaugă gelatina scursă de apa în exces. Se amestecă pentru a se topi si se adaugă sucul de grepfrut.
Câpunile se spală si se taie în patru, repartizându-le în forme individuale. Se adaugă murele si afinele.
Se toarnă sucul, se acoperă formele cu folie de aluminiu si se dau la frigider pentru 6 ore.
Aspic de capsuni, mure si afine
Pofta buna!