Aspic de fructe de mare

Printeaza

Aspic de fructe de mare din: fructe de mare, rechin, gelatina, portocala, mandarina, limeta, unt, verdeata, piper, sare.

Ingrediente:Aspic_de_fructe_de_mare

  • 200 g cockteil de fructe de mare congelate
  • 4 cotlete de rechin
  • 1 plic cu gelatină
  • 1 portocală
  • 1 mandarină
  • 1 limetă
  • 1 lingură cu unt
  • verdeaţă pentru decor
  • piper negru boabe
  • piper roşu boabe
  • 1 foaie de dafin
  • sare

 

Mod de preparare:

Pune peştele la fiert în apă cu sare, piper boabe şi o foaie de dafin. Lasă pe foc până zeama devine lipicioasă. Adaugă cockteil-ul de fructe de mare, aşa congelat şi lasă 10-15 minute.

Scoate fructele de mare şi trage-le 3 minute în unt încins, apoi lasă-le la răcit. Scoate şi feliile de peşte.

Prepară gelatina conform instrucţiunilor de pe pachet, amestecă cu zeama de peşte, apoi pune în vase creveţi, decor, o felie de peşte, toarnă zeama şi dă la rece.

Serveşte numai după ce zeama s-a închegat bine.

Aspic de fructe de mare

Aspic_de_fructe_de_mare

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.