Aspic cu legume

Printeaza

O reteta de aspic cu legume din: oua de prepelita, morcovi, mazare congelata, gelatina, zeama de lamaie, patrunjel verde si sare.

Ingrediente:Aspic cu legume

  • 4 oua de prepelita
  • 2 morcovi
  • 100 g mazare congelata
  • 2 plicuri de gelatina
  • zeama de lamaie
  • patrunjel verde
  • sare

 

Mod de preparare:

Pune la fiert morcovul cu mazărea şi un praf de sare. între timp, fierbe ouăle cam trei minute, lasă-le să se răcorească şi curăţă-le de coajă.

Când legumele sunt fierte, scurge zeama şi păs- treaz-o. Aranjează legumele în vase sau castroane. Taie ouăle în jumătăţi şi pune-le din loc în loc.

Potriveşte zeama de sare şi drege-o cu zeamă de lă­mâie (să fie gustoasă).

Di­zolvă gelatina în puţină apă rece şi adaug-o în 350 ml de supă. încălzeşte puţin amestecul cu gelatină şi toarnă-l peste legume.

Decorează cu frunze de pătrunjel. Dă la rece până se încheagă.

Aspic cu legume

Aspic cu legume

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • aspic de legume

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.