Aspic cu legume
PrinteazaO reteta de aspic cu legume din: oua de prepelita, morcovi, mazare congelata, gelatina, zeama de lamaie, patrunjel verde si sare.
- 4 oua de prepelita
- 2 morcovi
- 100 g mazare congelata
- 2 plicuri de gelatina
- zeama de lamaie
- patrunjel verde
- sare
Mod de preparare:
Pune la fiert morcovul cu mazărea şi un praf de sare. între timp, fierbe ouăle cam trei minute, lasă-le să se răcorească şi curăţă-le de coajă.
Când legumele sunt fierte, scurge zeama şi păs- treaz-o. Aranjează legumele în vase sau castroane. Taie ouăle în jumătăţi şi pune-le din loc în loc.
Potriveşte zeama de sare şi drege-o cu zeamă de lămâie (să fie gustoasă).
Dizolvă gelatina în puţină apă rece şi adaug-o în 350 ml de supă. încălzeşte puţin amestecul cu gelatină şi toarnă-l peste legume.
Decorează cu frunze de pătrunjel. Dă la rece până se încheagă.
Aspic cu legume
Pofta buna!
Incoming search terms:
- aspic de legume