Aterina prajita cu garnitura de lamaie si patrunjel

Printeaza

Aterina prajita cu garnitura de lamaie si patrunjel

Ingrediente:Aterina prajita cu garnitura de lamaie si patrunjel

  • 1 kg aterină
  • 100g făină
  • sare
  • ulei pentru prăjit
  • 3 linguri de lapte
  • 1 lămaie
  • 1 legătură de pătrunjel

 

Mod de preparare:

Aterinele bine spălate se pun pe o sită să se scurgă, apoi se şterg cu un şervet.

Se dau prin lapte şi făină şi se prăjesc în ulei încins (numai cîte 100 g o dată.).

Cînd s-au rumenit, se scot, se sărează şi se aşază pe un platou cu lămîie şi pătrunjel tocat.

Se servesc ca aperitive.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.