Avocado la gratar

Printeaza

Avocado la gratar din: avocado, miere, suc de portocale, lime, portocala, sorbet de lamaie, menta.

Ingrediente:

  • 4 fructe de avocado
  • 3 linguri de miere
  • 200 ml suc de portocale
  • 2 lime
  • 1 portocală
  • 500 g sorbet de lămâie
  • 8 frunze de mentă

 

 

Mod de preparare Avocado la gratar:

Amesteca mierea, sucul de portocale şi sucul unui lime într-o tigaie şi încălzeşte la foc mic timp de 3 minute, apoi ia de pe foc.

Spală fructele de avocado, taie-le pe lungime şi îndepărtează sâmburele, apoi aşază jumătăţile cu pulpa în sosul rezultat anterior şi -lasă la frigider, astfel, peste noapte.

Coace jumătăţile de avocado pe grill timp de 10 minute, întorcând de pe o parte pe alta.

Intre timp, spală portocala şi un lime şi taie-le felii groase – pe care le coci tot pe grill.

Pe un platou, umple fiecare jumătate de avocado cu o lingură de sorbet de lămâie şi decorează cu felii de fructe şi mentă.

 

Avocado la gratar

Avocado_la_gratar

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.