Avocado picant cu tortillas
PrinteazaO reteta de avocado picant cu tortillas din: piept de pui, avocado, ceapa, rosii, lamaie, ulei de masline extravirgin, sare, piper, boia iute si tortillas.
- 200 g piept de pui
- 2 avocado coapte
- 1/2 ceapă
- 2 roşii
- 1 lămâie (zeama)
- 2 linguri ulei de măsline extravirgin
- sare
- piper
- boia iute
pentru decor:
- tortillas
Mod de preparare:
Curăţă pieptul de pui, taie-1 bucăţele (foto 1-2), pune-1 într-un vas de ceramică sau de sticlă, stropeşte-l cu zeamă de la 1/2 lămâie şi uleiul de măsline şi pune-l la cuptor, pentru aproximativ 20 de minute. Adaugă, pe urmă, amestecul de avocado, ceapă şi roşii.
Condimentează cu sare, piper, restul de zeamă de lămâie şi boia iute. împarte puiul în cele patru jumătăţi de avocado şi serveşte cu tortillas.
Avocado picant cu tortillas
Pofta buna!