Avocado picant cu tortillas

Printeaza

O reteta de avocado picant cu tortillas din: piept de pui, avocado, ceapa, rosii, lamaie, ulei de masline extravirgin, sare, piper, boia iute si tortillas.

Ingrediente:Avocado picant cu tortillas

  • 200 g piept de pui
  • 2 avocado coapte
  • 1/2 ceapă
  • 2 roşii
  • 1 lămâie (zeama)
  • 2 linguri ulei de măsline extravirgin
  • sare
  • piper
  • boia iute

pentru decor:

  • tortillas

 

Mod de preparare:

Curăţă pieptul de pui, taie-1 bucăţele (foto 1-2), pune-1 într-un vas de ceramică sau de sticlă, stropeşte-l cu zeamă de la 1/2 lămâie şi uleiul de măsline şi pune-l la cuptor, pentru aproximativ 20 de minute. Adaugă, pe urmă, amestecul de avocado, ceapă şi roşii.

Condimentează cu sare, piper, restul de zeamă de lă­mâie şi boia iute. împarte puiul în cele patru jumătăţi de avocado şi serveşte cu tortillas.

Avocado picant cu tortillas

Avocado picant cu tortillas

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.