Avocado picant cu tortillas
PrinteazaO reteta delicioasa de avocado picant cu tortillas din: piept de pui, avocado, ceapa, rosii, zeama de lamaie, boia iute, sare, piper si tortillas.
- 200 g piept de pui
- 2 fructe de avocado
- 1/2 ceapă
- 2 roşii
- 1 lămâie (zeama)
- boia iute
- sare
- piper
pentru decor:
- tortillas
Mod de preparare:
Taie fructele de avocado în jumătăţi, scoate-le sâmburii şi pulpa, având grijă să păstrezi jumătăţile de coajă întregi. Zdrobeşte pulpa cu furculiţa, adaugă puţină ceapă tocată şi pulpa de roşii tăiată cubuleţe.
Prăjeşte pieptul de pui într-o crăticioară neaderentă, stropeşte-1 cu câteva picături de lămâie, apoi taie-l bucăţi şi aşază-le peste piureul de avocado.
Condimentează cu sare, piper, restul de zeamă de lămâie şi cu boia iute din belşug. Distribuie compoziţia în cele 4 jumătăţi de coajă şi serveşte preparatul cu chipsuri din tortilla.
Avocado picant cu tortillas
Pofta buna!