Avocado picant cu tortillas

Printeaza

O reteta delicioasa de avocado picant cu tortillas din: piept de pui, avocado, ceapa, rosii, zeama de lamaie, boia iute, sare, piper si tortillas.

Ingrediente:Avocado picant cu tortillas

  • 200 g piept de pui
  • 2 fructe de avocado
  • 1/2 ceapă
  • 2 roşii
  • 1 lămâie (zeama)
  • boia iute
  • sare
  • piper

pentru decor:

  • tortillas

 

Mod de preparare:

Taie fructele de avocado în jumătăţi, scoate-le sâmbu­rii şi pulpa, având grijă să păstrezi jumătăţile de coajă întregi. Zdrobeşte pulpa cu furculiţa, adaugă puţină ceapă tocată şi pulpa de roşii tăiată cubuleţe.

Prăjeşte pieptul de pui într-o crăticioară neaderentă, stropeşte-1 cu câteva picături de lămâie, apoi taie-l bucăţi şi aşază-le peste piureul de avocado.

Condimentează cu sare, piper, restul de zeamă de lămâie şi cu boia iute din belşug. Distribuie compoziţia în cele 4 jumătăţi de coajă şi serveşte preparatul cu chipsuri din tortilla.

Avocado picant cu tortillas

Avocado picant cu tortillas

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.