Avocado umplut cu sunca
PrinteazaAvocado umplut cu sunca din: avocado, sunca, smantana, coniac, suc de lamaie, tabasco, piper, patrunjel, nuci, surimi.
- 2 fructe de avocado coapte
- 100 g şuncă
- 3 linguri de smântână
- 1 lingură de coniac
- suc de lămâie
- 4 picături de tabasco
- piper alb
- pătrunjel
- nuci
- surimi
Mod de preparare:
Taie şunca cubuleţe şi adaugă smântână şi o lingură de coniac (ori de suc de lămâie), piperul alb şi sosul de tabasco şi mixează cu blenderul 1-2 minute. Ţine spuma la frigider, până se întăreşte.
Spală fructele de avocado şi taie-le pe lungime în jurul sâmburelui, scoate sâmburele şi stropeşte jumătăţile cu suc de lămâie.
Pe un platou, umple jumătăţile de avocado cu spuma rece şi garniseşte cu pătrunjel, nuci şi beţişoare de surimi.
Pofta buna!