Rețetă delicioasă de piftie de porc – Tradiția culinară românească din: picior de porc, capat, rinichi de porc, ceapa, usturoi, foi de dafin, boabe de piper negru, sare, otet, zeama de lamaie, apa. Ingrediente: 1 picior de porc (aproximativ 1,5 kg) 1 cap de porc (aproximativ 1 kg) 1 rinichi de porc (opțional) 2 cepe […]
Avocado umplut cu nuci, ananas si morcovi
PrinteazaAvocado umplut cu nuci, ananas si morcovi din: pulpa de ananas, morcovi, ceapa rosie, nuci caju, patrunjel, ardei iute, chili, suc de portocale si avocado.
Ingrediente:
- 100 g pulpă de ananas
- 100 g morcovi
- 1/2 ceapă roșie
- 2 linguri nuci caju
- 3 fire pătrunjel
- 1 ardei iute
- 1 lingură suc de lămâie
- 1 praf chili
- 2 linguri suc de portocale
- 2 avocado
Mod de preparare:
taie ananasul cubulețe. Se rad morcovii. Se toacă nucile de Caju. toacă ceapa, ardeiul și pătrunjelul.
amestecă toate cu suc de lămâie și de portocală; se adaugă sare și chili. spală fructele de avocado, se șterg și se taie în două pe lung.
scoate sâmburele cu o lingură și se umplu jumătățile cu salată.
Avocado umplut cu nuci, ananas si morcovi
Pofta buna!
Rețeta clasică de ostropel de pui
Rețeta clasică de ostropel de pui din: pui, ceapa, usturoi, ulei de masline, boia de ardei, vin rosu, bulion de rosii, cimbru, sare, piper, patrunel. Ingrediente: 1 pui tăiat în bucăți 2 cepe mari, tocate 3 căței de usturoi, mărunțiți 2 linguri de ulei de măsline 1 lingură de boia de ardei dulce 1 […]
suna foarte delicios