Avocado umplut cu ton si masline

Printeaza

Avocado umplut cu ton

Ingrediente:

  • o frunză de felină
  • o conservă de ton în suc propriu (140g)
  • 1 ou fiert tare
  • două fructe de avocado bine coapte
  • zeama de la o lămâie verde
  • o haşmă tocată
  • 2 linguri de maioneză cu ulei de măslige
  • 4 sau 5 măsline negre tăiate bucăţele
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Avocado umplut cu ton si masline: Indepărtaţi frunzele ţelinei şi tocaţi-o mărunt. Scurgeţi tonul, apoi fărâmiţaţi-l. Tocaţi mărunt oul.

Tăiaţi fructele de avocado în două, scoateţi sâmbu­rele şi stropiţi imediat cu zeamă de lămâie pentru a împiedica oxidarea.

Scoateţi pulpa de avocado, având grijă să păstraţi coaja intactă. Sfărâmaţi pulpa şi adăugaţi tonul, ceapa, oul fiert tare, maioneza, ţelina şi măslinele negre. Puneţi sare şi piper.

Umpleţi cojile de avocado şi puneţi la frigider cel puţin o oră înainte de servire.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.