Baclava cu susan

Printeaza

Baclava cu susan din: foi de placinta, seminte de floarea-soarelui, susan, glucoza lichida, apa, scortisoara.

Ingrediente:Baclava cu susan

  • foi de plăcintă
  • 300 g seminţe floarea-soarelui
  • 200 g seminţe susan
  • 350 g glucoză lichidă
  • 100 ml apă clocotită
  • 3 linguri scorţişoară

 

Mod de preparare:

Prăjeşti seminţele în tigaie, adaugi scorţişoara şi glucoza lichidă, împreună cu apa. Cu această compoziţie umpli foile de plăcintă.

Prima dată pui 4 foi, le ungi pe fiecare cu ulei, adaugi apoi compoziţie şi încă 3 foi, unse cu ulei. Rulezi şi ungi apoi rulada cu ulei. Rulourile astfel formate le pui într-o tavă şi le coci 30 de minute.

Torni peste ele glucoză lichidă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.