Baclava din fidea cu fistic

Printeaza

Baclava din fidea cu fistic din: fidea, unt, fistic, amestec de fistic si migdale.

Poate iti place si:

Ingrediente:Baclava_din_fidea_cu_fistic

  • o punga fidea
  • 250 g unt

pentru umplutura:

  • 250 g fistic macinat
  • 150 g maestec de fistic si migdale

 

Mod de preparare:

Se pune fideaua într-un castron si se sfărâmă cu degetele. Se topeşte untul, se lasă un pic să se răcească şi apoi se toarnă peste fidea. Se amestecă cu degetele pentru ca fideaua să se impregneze cu unt.

Pe o foaie de aluminiu se asază fideaua cu unt într-un pat uniform.

Se presară fistic măcinat pe toată suprafaţa si apoi se pune amestecul de fistic şi migdale întregi. Se rulează cu foaia de aluminiu, se răsucesc capetele si se pune la frigider pentru o oră.

Se scoate rulada de la frigider, se taie rondele care se asază în tava de copt. Se coc la foc mare pentru 20 de minute.

Baclava din fidea cu fistic

Baclava_din_fidea_cu_fistic

Pofta buna!


Poate te intereseaza si:

Cum_se_prepara_Baclava

Cum se prepara Baclava (VIDEO)

Baclava: Ingrediente: 500 g nuci măcinate 750 g zahăr 3 pahare apă 1 pachet foi de plăcintă 1 pachet de unt 1 plic zahăr vanilat sucul de la 1 lămâie Cum se prepara Baclava:   Pofta buna!   Incoming search terms:video cum se prepara baclavaoa

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Baclavaua e prea dulce pentru gustul meu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.