Bagheta cu ciuperci si carne tocata

Printeaza

Bagheta cu ciuperci si carne tocata din: ceapa, ulei, carne tocata, branza topita cu ciuperci, ketchup, ciuperci, sare, piper, castravete, cascaval, bagheta.

retete

Ingrediente:

  • o ceapa
  • 2 linguri ulei
  • 350 g carne tocata in amestec
  • 2 cuburi brinza topita cu ciuperci
  • 3 linguri ketchup
  • 100 g ciuperci
  • sare
  • piper
  • 1/2 castravete crud
  • 50 g cascaval
  • 2 painici bagheta

 

Mod de preparare

Ceapa se curata si se toaca marunt. Se pune la calit in ulei incins, se adauga carnea si se prajeste bine, amestecind incontinuu.

Se adauga apoi brinza topita, ketchup-ul si ciupercile tocate foarte subtire.

Castravetele se taie feliute. Piinicile se taie in doua pe lungime. Se asaza cu partea taiata in sus, in tava unsa cu putin unt.

Se pun deasupra cateva feliute de castravete apoi umplutura de carne.

Se rade cascaval si se coc 10 min.

Se servesc calde sau reci.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 


poate iti place si:

Bagheta_umpluta_cu_varza

Bagheta umpluta cu varza

Bagheta umpluta cu varza din: varza, ceapa, morocv, patrunjel, ulei, sare, piper, faina, drojdie, zahar, apa, sare. Ingrediente: 1 varză 1 ceapă 3 morcovi 1 legătură de pătrunjel ulei sare piper Pentru aluat: 300 g făină 1 cub de drojdie 1 linguriţă cu zahăr 100 ml apă 50 ml ulei sare   Mod de preparare: […]

 

 

Bagheta umpluta cu masline

Bagheta umpluta cu masline

Bagheta umpluta cu masline din: baghetă, unt, pastă de peşte, sardele, măsline, castravecior, gogosar.   Ingrediente: 1 baghetă 200 g unt 1 tub pastă de peşte 2 sardele conservate 50 g măsline 1 castravecior murat în oţet 1 gogoşar   Mod de preparare: Tai franzela în jumătate, pe lungime. Scoţi miezul baghetei. Pentru umplutură, speli castraveciorul şi gogoşa­rul. Cureţi […]

 

Baghete cu mozzarella si carne

Bagheta cu usturoi si pesto

Bagheta cu usturoi si pesto din: unt, usturoi, sos pesto, baghetă, parmezan. Ingrediente: 50 g unt, înmuiat 1 căţel de usturoi, zdrobit 2 linguri sos pesto 1 baghetă, tăiată felii 3 linguri parmezan, răzuit Mod de preparare: Combină untul, usturoiul şi pesto şi unge feliile de baghetă. Presară parmezan şi dă la grătar până când se […]

 

 

Baghete umplute cu sunca

Bagheta umpluta cu sunca, sardele si masline

Bagheta umpluta cu sunca, sardele si masline din: baghetă neagră sau graham, unt, pastă de peşte sau şuncă, sardele conservate sau salam, măsline dietetice, castravecior murat în oţet, gogosar. Ingrediente: 1 baghetă, neagră sau graham 200 g unt 1 tub pastă de peşte sau 150 g şuncă 2 sardele conservate sau 50 g salam 50 g măsline dietetice 1 […]

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.