Baghetă crocantă
PrinteazaO reteta delicioasa de bagheta crocanta din: albusuri, faina, seminte de pin, fistic, nucsoara, sare si ulei.
- 3 albuşuri
- 110 g făină
- 2 linguri cu seminţe de pin
- 100 g fistic
- nucşoară
- sare
- ulei
Mod de preparare:
Mixează albuşurile spumă cu un praf de sare. încorporează uşor făina proaspăt cernută şi amestecată cu puţină nucşoară măcinată.
Frământă uşor aceste ingrediente, apoi adaugă seminţele de pin şi fisticul tocat.
Acoperă aluatul şi lasă-l să se odihnească 30 de minute. Modelează o baghetă şi aşaz-o într-o tavă tapetată cu hârtie de copt.
Unge bagheta cu puţin ulei şi coace-o la cuptor 15-20 de minute. După ce s-a răcorit, tai-o în felii mai groase.
Baghetă crocantă
Pofta buna!