Bagheta cu pastrama, branza si ierburi
PrinteazaBagheta cu pastrama, branza si ierburi din: baghete subţiri, pastrama, brânză telemea de oi (sau caşcaval), unt, cimbru, busuioc, mărar, tarhon, usturoi verde, sare, piper.
Ingrediente:
- 2 baghete subţiri
- 300 g pastrama
- 300 g brânză telemea de oi (sau caşcaval)
- 60 g unt
- ierburi aromate, după gust (cimbru, busuioc, mărar, tarhon)
- 2-3 fire usturoi verde
- sare
- piper
Mod de preparare:
Tai baghetele în felii groase de 2 cm, fără a le desprinde de tot de coaja de dedesubt. între feliile de pâine aşezi alternativ felii de pastramă, brânză (caşcaval), frunze sau crenguţe de ierburi aromate şi usturoi verde.
Presari sare şi piper, după gust, adaugi bucăţele de unt. înfăşori baghetele în foaie de copt, apoi în folie de aluminiu, aşezi într-o tavă si introduci la cuptor 10-15 minute. Le desfaci din folii în momentul servirii.
Bagheta cu pastrama, branza si ierburi
Pofta buna!