Bagheta cu pastrama, branza si ierburi

Printeaza

Bagheta cu pastrama, branza si ierburi din: baghete subţiri, pastrama, brânză telemea de oi (sau caşcaval), unt, cimbru, busuioc, mărar, tarhon, usturoi verde, sare, piper.

Bagheta_cu_pastrama_branza_si_ierburi

Ingrediente:

  • 2 baghete subţiri
  • 300 g pastrama
  • 300 g brânză telemea de oi (sau caşcaval)
  • 60 g unt
  • ierburi aromate, după gust (cimbru, busuioc, mărar, tarhon)
  • 2-3 fire usturoi verde
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Tai baghetele în felii groase de 2 cm, fără a le desprinde de tot de coaja de dedesubt. între feliile de pâine aşezi alternativ felii de pastramă, brânză (caşcaval), frunze sau crenguţe de ierburi aromate şi usturoi verde.

Presari sare şi piper, după gust, adaugi bucăţele de unt. înfăşori baghetele în foaie de copt, apoi în folie de aluminiu, aşezi într-o tavă si introduci la cuptor 10-15 minute. Le desfaci din folii în momentul servirii.

Bagheta cu pastrama, branza si ierburi

Bagheta_cu_pastrama_branza_si_ierburi

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.