Bagheta cu usturoi si ierburi aromate
PrinteazaBagheta cu usturoi si ierburi aromate din: paine bagheta, margarina, usturoi, patrunjel, piper.
- 2 paini bagheta mici
- 150 g margarina
- 3 catei de usturoi zdrobiti
- patrunjel
- piper
Mod de preparare:
Amestecaţi margarina, usturoiul şi pătrunjelul tocat până când se formează o pastă omogenă. Adăugaţi piper după gust. Tăiaţi pâinea-baghetă în felii de aprox. 1 cm.
Ungeţi feliile de pâine cu amestecul de margarină pe una din fete şi apoi refacefi bagheta lipind feliile, împachetaţi bagheta într-o folie din auminiu.
Puneţi bagheta pe grătar sau în cuptor timp de 1 0-1 5 min, până când aromele vor pătrunde feliile de pâine. Serviţi pâinea caldă alături de alte preparate.
Bagheta cu usturoi si ierburi aromate
Pofta buna!