Bagheta umpluta cu masline

Printeaza

Bagheta umpluta cu masline din: baghetă, unt, pastă de peşte, sardele, măsline, castravecior, gogosar.

 

Ingrediente:

  • 1 baghetă
  • 200 g unt
  • 1 tub pastă de peşte
  • 2 sardele conservate
  • 50 g măsline
  • 1 castravecior murat în oţet
  • 1 gogoşar

 

Mod de preparare:

Bagheta umpluta cu masline: Tai franzela în jumătate, pe lungime. Scoţi miezul baghetei.

Pentru umplutură, speli castraveciorul şi gogoşa­rul. Cureţi gogoşarul de seminţe şi cotor. Tai mă­runt şunca, salamul, cas­traveciorul şi gogoşarul.  Tai măslinele în fâşii, îndepărtându-le sâmburii.

Freci spumă untul moa­le, încorporezi pe rând măsli­nele, peş­tele mărunţit, gogoşarul şi omogenizezi.

Umpli bagheta cu amestecul pregătit şi o păstrezi în frigider pana la servire.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.