Bagheta umpluta cu masline
PrinteazaBagheta umpluta cu masline din: baghetă, unt, pastă de peşte, sardele, măsline, castravecior, gogosar.
Ingrediente:
- 1 baghetă
- 200 g unt
- 1 tub pastă de peşte
- 2 sardele conservate
- 50 g măsline
- 1 castravecior murat în oţet
- 1 gogoşar
Mod de preparare:
Bagheta umpluta cu masline: Tai franzela în jumătate, pe lungime. Scoţi miezul baghetei.
Pentru umplutură, speli castraveciorul şi gogoşarul. Cureţi gogoşarul de seminţe şi cotor. Tai mărunt şunca, salamul, castraveciorul şi gogoşarul. Tai măslinele în fâşii, îndepărtându-le sâmburii.
Freci spumă untul moale, încorporezi pe rând măslinele, peştele mărunţit, gogoşarul şi omogenizezi.
Umpli bagheta cu amestecul pregătit şi o păstrezi în frigider pana la servire.
Pofta buna!