Bagheta umpluta cu piept de pui

Printeaza

Bagheta umpluta cu piept de pui din: bagheta, piept de pui, praz, morcovi, telina, sare si piper.

retete

Ingredinte:

  • 1 bagheta
  • 250 gr piept de pui fiert fara piele si oase
  • 1 fir de praz gros ( doar partea alba), taiat marunt
  • 2 morcovi medii taiati marunti
  • 200 gr brinza crema
  • 1/2 telina medie taiata marunt
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare

Se taie bagheta in doua si se scoate cu grija miezul.

Miezul se marunteste si se amesteca cu celelalte ingrediente.

Se umplu cu grija cele doua jumatati de baghete, indesindu-le foarte bine.

Se ruleaza in folie de aluminiu si se tin la frigider cel putin 2 ore inainte de a se consuma.

Se taie cu grija in felii.

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.