Bagheta umpluta cu crema de branza din: bagheta, crema de branza, ceapa rosie, usturoi, rosii, masline, patrunjel, sare, piper. Ingrediente: 2 baghete 2 pachete crema de brânză 1/3 ceasca de ceapa rosie tocata marunt 1 lingura de usturoi 1/3 ceasca de rosii tocate 1/3 ceasca de măsline tocate 1/3 ceasca de patrunjel tocat marunt sare și […]
Bagheta umpluta cu ton, ardei si anghinare
PrinteazaBagheta umpluta cu ton, ardei si anghinare din: baghetă albă sau integrală, conservă ton în bucăţi, conservă inimi de anghinare, ardei roşu, frunze de spanac tânăr, măsline umplute cu anşoa, sare, piper.
- 1 baghetă albă sau integrală
- 1 conservă ton în bucăţi
- 1 conservă inimi de anghinare
- 1/2 ardei roşu
- 1 mână frunze de spanac tânăr
- câteva măsline umplute cu anşoa
- sare
- piper măcinat
Mod de preparare:
Cureţi ardeiul, îl speli şi îl tai în fâşii înguste. Speli frunzele de spanac şi le laşi să se scurgă.
Scurgi conserva de ton şi o pui într-un castron.
Adaugi inimile de anghinare scurse, frunzele de spanac, ardeiul tăiat fideluţă, măslinele, sare şi piper după gust şi amesteci uşor.
Tai bagheta în 2-3 bucăţi, apoi fiecare bucată în lungime.
Scoţi o parteţ din miez şi umpli bagheta cu amestecul de ton şi legume.
Impachetezi strâns baghetele şi le păstrezi pentru cel puţin 3 ore în frigider.
Bagheta umpluta cu ton, ardei si anghinare
Pofta buna!
Reteta zilei: Bagheta umpluta cu crema de branza si masline
Bagheta umpluta cu crema de branza si masline din: bagheta, crema de branza, ceapa rosie, usturoi, rosii, masline, patrunjel, sare, piper. Ingrediente: 2 baghete 2 pachete crema de brânză 1/3 ceasca de ceapa rosie tocata marunt 1 lingura de usturoi 1/3 ceasca de rosii tocate 1/3 ceasca de măsline tocate 1/3 ceasca de patrunjel tocat […]
Bagheta umpluta cu varza din: varza, ceapa, morocv, patrunjel, ulei, sare, piper, faina, drojdie, zahar, apa, sare. Ingrediente: 1 varză 1 ceapă 3 morcovi 1 legătură de pătrunjel ulei sare piper Pentru aluat: 300 g făină 1 cub de drojdie 1 linguriţă cu zahăr 100 ml apă 50 ml ulei sare Mod de […]
Pofta buna!