Baghetă umplută

Printeaza

O reteta simpla de bagheta umpluta cu oua, ceapa, cascaval, marar, piper, sare, smantana si carnat taranesc.

Ingrediente:Baghetă umplută

  • 1 baghetă
  • 2-3 ouă
  • 1 ceapă
  • 100 g caşcaval sau brân­ză telemea
  • 1 legătură mărar
  • piper
  • sare
  • 1 lingură smântână
  • 1 cârnat ţărănesc

 

Mod de preparare:

Tai bagheta în 2 bucăţi egale şi, cu 1 cuţit bine ascuţit, scobeşti miezul, astfel încât să rămâ­nă cam 1 cm de miez pe lângă coajă. Baţi ouăle cu smântână, adaugi caşcavalul (sau brânza telemea) ras pe răzătoarea mere şi mărarul şi ceapa tocate mărunt.

Pui sare şi piper diipă gust. Torni cu grijă compoziţia în pâinea scobită, dar numai până la jumătate, pentru ca atunci când adaugi carnatul să nu dea pe dinafară.

După ce adaugi cârnatul, umpli bucata de bagheta cu restul de compozitie si o dai la cuptor pentru 20 de minute la foc moderat pana se rumeneste.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.