Baghete cu carne de vita
PrinteazaBaghete cu carne de vita din: carne slaba de vita, pasta de rosii si chilli, mozzarella, frunze de busuioc si bagheta.
- 500 g carne slaba de vita, tocata
- 350 g pasta de rosii si chilli, din borcan
- 25 g mozzarella, scursa si rupta in fasii
- 1 mana frunze de busuioc, rupte
- 1 bagheta alba
Mod de preparare:
Incinge o tigaie mare şi pune la prăjit carnea de vită sfărâmată, timp de 8 minute, până se rumeneşte complet. Adaugă sosul de roşii şi lasă-l să fiarbă 15 minute, până scade.
Incinge un grătar sau o tigaie grill. Taie bagheta pe jumătate, apoi taie jumătăţile în două, pe lung. Aşază pâinea pe grill, cu partea tăiată în sus, şi las-o timp de 2-3 minute, până se rumeneşte puţin.
Scoate baghetele pe o farfurie şi pune carne tocată pe fiecare bucată. Presară deasupra fâşii rupte de mozzarella. Pune baghetele pe grătar încă 3-4 minute, până când mozzarella sfârâie şi devine aurie.
Presară busuioc.
Pofta buna!