Baghete cu masline, cascaval si mac

Printeaza

Baghete cu masline, cascaval si mac din: aluat foitaj, măsline fără sâmburi, cascaval, ou, susan sau mac.

 

Ingrediente:

  • 1 foaie aluat foitaj
  • 10-12 măsline fără sâmburi
  • 100 g caşcaval
  • 1 ou
  • susan sau mac

 

 

Mod de preparare:

Intinzi foitajul cu sucitorul şi îl tai în două părţi egale.

Pe ju­mătate din aluat pui caşcavalul ras si măslinele tăiate bucăţele mai mari sau mai mici şi aco­peri cu cealaltă jumătate de aluat.

Presezi puţin cu mâna şi tai fâşii late de aproximativ un deget.

Le răsuceşti cu grijă, le pui în tava tapetată cu hârtie de copt, după care le ungi cu ou bătut şi presari peste ele seminţe de susan sau mac.

Coci baghetele la foc potrivit până se rumenesc.

 

Baghete cu masline, cascaval si mac

Baghete_cu_masline_cascaval_si_mac

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 

Baghete cu carne de vita

Baghete cu carne de vita din: carne slaba de vita, pasta de rosii si chilli, mozzarella, frunze de busuioc si bagheta. Ingrediente: 500 g carne slaba de vita, tocata 350 g pasta de rosii si chilli, din borcan 25 g mozzarella, scursa si rupta in fasii 1 mana frunze de busuioc, rupte 1 bagheta alba […]

 

Baghete cu mozzarella si carne

Baghete cu mozzarella si carne din: carne slaba de vita, pasta de rosii si chilli, mozzarella, frunze de busuioc si bagheta. Ingrediente: 500 g carne de vita, tocata 350 g pasta de rosii mozzarella, scursa si rupta in fasii busuioc 1 bagheta alba     Mod de preparare: Incinge o tigaie mare şi pune la prăjit […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.