Pui cu ceapa si sfecla din: ciocanele de pui, ceapa verde, praz, sfecla rosie, morcov, unt, sare, piper, ulei de masline, patrunjel. Ingrediente: 500 g ciocănele de pui o legătură de ceapă verde o legătură de praz o sfeclă roşie mai mică un morcov două linguri unt sare piper ulei de măsline pătrunjel verde […]
Baghete de pui cu pastă de sfeclă
PrinteazaBaghete de pui cu pastă de sfeclă din: file de piept de pui, seminte de susan, faina, pesmet, oua, oregano, sare, sfecla rosie, crema de branza, iaurt, oregano.
- 500 g file de piept de pui
- 2 lingurite seminte de susan
- cate 5-6 linguri faina si pesmet
- 2 oua
- 1 praf oregano
- sare
pentru pasta:
- 1 sfecla rosie de dimensiune medie
- 4 linguri crema fina de branza
- 4-5 linguri iaurt
- 1/2 lingurita oregano uscat macinat
Mod de preparare:
Coci în cuptor sfecla spălată şi înţepată în câteva locuri. O decojeşti când s-a răcit şi o mixezi în blender împreună cu condimentul, iaurtul şi crema de brânză.
Speli pieptul de pui, îl usuci între şervete şi îl tai în fâşii înguste şi lungi. Baţi ouăle cu oregano şi un praf de sare.
Presari fâşiile de carne cu puţină sare, apoi le treci prin făină, prin ouă şi prin amestecul de pesmet şi susan.
Le prăjeşti în uleiul încins, la foc mediu, până se rumenesc frumos. Le scoţi pe şervete absorbante.
Le oferi copiilor baghetele împreună cu mici boluri cu sos, în care pot să înmoaie carnea.
Baghete de pui cu pastă de sfeclă
Pofta buna!
poate iti place si:
Pui cu ceapa si sfecla
Pui cu hrisca, ghimbir si sfecla rosie
Pui cu hrisca, ghimbir si sfecla rosie din: boabe de hrişcă, sfeclă roşie, lapte de soia, ghimbir ras, ulei, piepţi de pui, fulgi de cocos. Ingrediente: 160 g boabe de hrişcă 2 rădăcini de sfeclă roşie 11 lapte de soia 2 linguriţe ghimbir ras 2 linguri ulei 4 piepţi de pui 80 g fulgi de cocos Mod de preparare: Boabele de […]
Pofta buna!