Baghete de pui cu pastă de sfeclă

Printeaza

Baghete de pui cu pastă de sfeclă din: file de piept de pui, seminte de susan, faina, pesmet, oua, oregano, sare, sfecla rosie, crema de branza, iaurt, oregano.

Ingrediente:Baghete_de_pui_cu_pasta_de_sfecla

  • 500 g file de piept de pui
  • 2 lingurite seminte de susan
  • cate 5-6 linguri faina si pesmet
  • 2 oua
  • 1 praf oregano
  • sare

pentru pasta:

  • 1 sfecla rosie de dimensiune medie
  • 4 linguri crema fina de branza
  • 4-5 linguri iaurt
  • 1/2 lingurita oregano uscat macinat

 

Mod de preparare:

Coci în cuptor sfecla spălată şi înţepată în câte­va locuri. O decojeşti când s-a răcit şi o mixezi în blender împreună cu con­dimentul, iaurtul şi crema de brânză.

Speli pieptul de pui, îl usuci între şervete şi îl tai în fâşii înguste şi lungi. Baţi ouăle cu oregano şi un praf de sare.

Presari fâşiile de carne cu puţină sare, apoi le treci prin făină, prin ouă şi prin amestecul de pesmet şi susan.

Le prăjeşti în uleiul încins, la foc mediu, până se rumenesc frumos. Le scoţi pe şervete absor­bante.

Le oferi copiilor baghe­tele împreună cu mici boluri cu sos, în care pot să înmoaie carnea.

Baghete de pui cu pastă de sfeclă

Baghete_de_pui_cu_pasta_de_sfecla

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Pui_cu_ceapa_si_sfecla

Pui cu ceapa si sfecla

Pui cu ceapa si sfecla din: ciocanele de pui, ceapa verde, praz, sfecla rosie, morcov, unt, sare, piper, ulei de masline, patrunjel. Ingrediente: 500 g ciocănele de pui o legătură de ceapă verde o legătură de praz o sfeclă roşie mai mică un morcov două linguri unt sare piper ulei de măsline pătrunjel verde   […]

 

Pui cu hrisca, ghimbir si sfecla rosie

Pui cu hrisca, ghimbir si sfecla rosie din: boabe de hrişcă, sfeclă roşie, lapte de soia, ghimbir ras, ulei, piepţi de pui, fulgi de cocos. Ingrediente: 160 g boabe de hrişcă 2 rădăcini de sfeclă roşie 11 lapte de soia 2 linguriţe ghimbir ras 2 linguri ulei 4 piepţi de pui 80 g fulgi de cocos   Mod de preparare: Boabele de […]

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.