Baghete umplute cu sunca

Printeaza

Baghete umplute cu sunca din: baghete, sunca, branza, unt, ierburi, usturoi, sare, piper.

 

Ingrediente:

  • 2 baghete subţiri
  • 300 g şuncă
  • 300 g brânză telemea sau caşcaval
  • 60 g unt
  • ierburi aromate
  • 2-3 fire usturoi verde
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare Baghete umplute cu sunca:

Tai baghetele în felii groase de 2 cm, fără a le desprinde de tot de coaja de dedesubt.

Intre feliile de pâine aşezi, alternativ, felii de şuncă, brânză (caşcaval), frunze sau crenguţe de ierburi aromate şi usturoi verde.

Presari sare şi piper, după gust, şi untul tăiat bucăţele.

Infăşori baghetele în folie de aluminiu sau în hârtie de copt, le aşezi într-o tavă şi le introduci la cuptor 10-15 minute.

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.