Baghete umplute cu sunca
PrinteazaBaghete umplute cu sunca din: baghete, sunca, branza, unt, ierburi, usturoi, sare, piper.
Ingrediente:
- 2 baghete subţiri
- 300 g şuncă
- 300 g brânză telemea sau caşcaval
- 60 g unt
- ierburi aromate
- 2-3 fire usturoi verde
- sare
- piper
Mod de preparare Baghete umplute cu sunca:
Tai baghetele în felii groase de 2 cm, fără a le desprinde de tot de coaja de dedesubt.
Intre feliile de pâine aşezi, alternativ, felii de şuncă, brânză (caşcaval), frunze sau crenguţe de ierburi aromate şi usturoi verde.
Presari sare şi piper, după gust, şi untul tăiat bucăţele.
Infăşori baghetele în folie de aluminiu sau în hârtie de copt, le aşezi într-o tavă şi le introduci la cuptor 10-15 minute.
Pofta buna!