Bame cu carne si usturoi

Printeaza

Bame cu carne si usturoi din: bame, carne tocata de vita, usturoi, suc de rosii, ulei, sare, piper, mirdenii.

Ingrediente:Bame cu carne si usturoi

  • 1 kg bame (mici)
  • 1/2 kg carne tocată de vită
  • 5 căţei usturoi,
  • 2 căni suc de roşii
  • ulei de gătit
  • sare
  • piper şi diverse alte mircodenii, după gust

Mod de preparare:

Se prăjesc bârnele.

Se zdrobeşte usturoiul, se pume sare şi se adaugă ambele la carnea tocată. Se aranjează cu grijljă un strat de bame într-o oală.

Se acoperă cu came tocată şi see pune un alt strat de bame deasupra. Se toarnă sucul de roşii pesste bame şi se lasă să fiarbă, la foc foarte mic, până când sucul a fost absorbit.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.