Bame cu suc de rosii

Printeaza

Bame cu suc de rosii din: bame, carne tocata de vita, usturoi, suc de rosii, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Bame cu suc de rosii

  • 1 kg bame
  • 1/2 kg carne tocată de vită
  • 5 căţei usturoi
  • 2 căni suc de roşii
  • ulei de gătit
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se prăjesc bâmele. Se zdrobeşte usturoiul, se pume sare şi se adaugă ambele la carnea tocată. Se aranjează cu grijă un strat de bame într-o oală.

Se acoperă cu carne tocată şi see pune un alt strat de bame deasupra. Se toarnă sucul de roşii peste bame şi se lasă să fiarbă, la foc foarte mic.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.