Banana cu chimen si curcuma

Printeaza

Banana cu chimen si curcuma din: banane, unt, curcuma, sare, chimen.

Banana cu chimen si curcuma

Ingrediente:

  • 2 banane nu prea coapte
  • unt cât o nucă
  • 1 praf de curcuma
  • 1 praf de sare
  • câteva seminţe de chimen

Mod de preparare:

Se aleg nişte banane parfumate, dar nu prea coapte. Se curăţă şi se taie în două pe lungime. Se rumenesc în tigaie la foc foarte mic, în puţin unt.

Se dă gust cu curcuma, puţină sare şi chimen şi se lasă pe foc timp de aproximativ 10 minute, întorcând jumătăţile de banană, ca să fie bine rumenite pe ambele părţi.

Se aşează pe un platou şi se servesc calde, ca aperitiv sau la carne.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.