Banana split cu biscuiti din: biscuiti, crema de branza, unt, iaurt, vanilie, banane, ananas, zahar, gelatina. Ingrediente: 240 g biscuiţi digestivi 400 g cremă de brânză 50 g unt topit 250 g iaurt cremos de banane miezul de la o păstaie de vanilie 50 g zahăr pudră 3-4 banane bine coapte o conservă de ananas […]
Banana split
PrinteazaBanana split din: banane, unt, ciocolata, frisca, inghetata de vanilie, capsuni.
Ingrediente:
- 2 banane
- 1 lingură cu unt
- 100 g ciocolată
- 200 g frişca
- 200 g îngheţată de vanilie
- câteva căpşuni
Mod de preparare:
Curăţă bananele, taie-le pe jumătate şi lasă-le câteva minute, în unt topit, la foc mic. Ai grijă să nu se prăjească.
Aşază apoi jumătăţile de banane pe 2 farfurii. în mijloc pune câteva linguri cu îngheţată şi căpşunile spălate şi tăiate în bucăţi mai mari.
Pentru a fi şi mai delicioase, topeşte ciocolata şi stropeşte cu ea bananele şi îngheţata.
Banana split
Banana split cu biscuiti
Milkshake cu banane si capsuni
Milkshake cu banane si capsuni din: capsuni, banane, miere, lapte de cocos. Ingrediente: 300 g căpşuni 2 banane 40 g miere 100 ml lapte de cocos 1 lingură de polen Mod de preparare: Se mixează cu ajutorul blenderului vertical 300 g căpşuni (spălate şi curăţate), 2 banane (200 g), 40 g miere, 100 ml […]
Mere la cuptor cu banane
Mere la cuptor cu banane din: mere, banane, migdale, curmale, scortisoara. Ingrediente: 1 kg mere 2-3 banane 50 g migdale măcinate 50 g curmale fără sâmburi, tăiate mărunt scorţişoară Mod de preparare: Speli merele şi le scoţi o parte din miez şi caseta seminţelor, păstrându-le însă baza întreagă, ca să nu curgă umplutura. Laşi merele […]
Pofta buna!
Banana split in variant mea 🙂
Ingrediente:
2 banane
4 linguri de zahar
1 cub de unt
25 ml whiskey
inghetata de vanilie
fructe de sezon
sos de ciocolata
Mod de preparare:
Intr-o tigaie se caramelizeaza zaharul dupa care se adauga untul si cativa stropi de apa. Dupa ce s-a topit se pun bananele intregi sau taiate in jumatate pe lungime si le sotam un pic.
Cand e aproape gata punem whiskey-ul si le flambam.
Le servim pe platou alaturi de inghetata de vanilie si decor fructe de sezon si sos de ciocolata.