Banane in aluat

Printeaza

O reteta delicioasa de banane in aluat din: banane, ou, zahar pudra, faina, lapte, sare si ulei.

Ingrediente:Banane in aluat

  • 4 banane
  • 1 ou
  • 1 lingurita zahar pudra
  • 6 linguri faina
  • 150 ml lapte
  • un praf de sare
  • ulei pentru prajit

 

Mod de preparare:

Intr-un castron, din faina, ou, zahar, lapte si sare se pregateste un aluat ca pentru clatite, insa nu atat de gros.

Bananele se decojesc si se taie rondele de 2-3 cm, care se trec prin aluat. Uleiul se pune la incins si, cand sfaraie, se pun bananele rapid.

Imediat ce devin aurii, se scot pe servetele de hartie ca sa absoarba grasimea in exces.

Se aduc la masa presarate cu zahar pudra, dupa ce s-au racorit usor. Le poti servi simple sau impreuna cu ingheatata de vanilie.

Banane in aluat

Banane in aluat

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.