Banane in aluat
PrinteazaO reteta delicioasa de banane in aluat din: banane, ou, zahar pudra, faina, lapte, sare si ulei.
- 4 banane
- 1 ou
- 1 lingurita zahar pudra
- 6 linguri faina
- 150 ml lapte
- un praf de sare
- ulei pentru prajit
Mod de preparare:
Intr-un castron, din faina, ou, zahar, lapte si sare se pregateste un aluat ca pentru clatite, insa nu atat de gros.
Bananele se decojesc si se taie rondele de 2-3 cm, care se trec prin aluat. Uleiul se pune la incins si, cand sfaraie, se pun bananele rapid.
Imediat ce devin aurii, se scot pe servetele de hartie ca sa absoarba grasimea in exces.
Se aduc la masa presarate cu zahar pudra, dupa ce s-au racorit usor. Le poti servi simple sau impreuna cu ingheatata de vanilie.
Banane in aluat
Pofta buna!