Banane caramelizate

Printeaza

Banane caramelizate din: banane, zahar, ulei, faina.

Ingrediente:Banane caramelizate

  • 3 banane
  • zahăr
  • ulei
  • făină

Mod de preparare:

Se amestecă 4 linguri de făină cu apă.

Bana­nele tăiate în bucăţi de 2 cm se dau prin făină, apoi prin făina dizolvată în apă. Se prăjesc în ulei încins până se auresc, apoi se scurg de ulei.

Se caramelizează 3 linguri de zahăr. In zahărul ca­ramelizat se tăvălesc bananele, se scot repede şi se trec printr-un vas cu apă rece, apoi se servesc.

La fel, se pot carameliza pere, mere.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.