Banane coapte

Printeaza

Banane coapte din: faina, lapte de cocos, sare, unt, banane.

Ingrediente:Banane_coapte

  • 100 g făină de orez
  • 150 ml lapte de nucă de cocos
  • sare
  • 40 g unt
  • 5 banane nu prea coapte
  • unt pentru prăjire

 

Mod de preparare:

Se pune făina cu laptele de cocos şi un praf de sare intr-un castron si se amestecă până se obţine un aluat omogen. Se topeşte untul şi se adaugă treptat peste aluat.

Se curăţă bananele şi se taie în jumătate pe lungime, apoi se taie în două. Se topeşte puţin unt într-o tigaie. Bucăţile de banane se dau prin aluat şi se prăjesc pe rând în untul încins până devin galben-aurii.

Banane coapte

Banane_coapte

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.