Banuti de ciocolata
PrinteazaBanuti de ciocolata din: margarina, zahar, faina, bicarbonat, miere, vanilie, sare, fulgi de ciocolata.
- 200 g mărgăriră
- 1 1/4 cană zahăr
- 2 1/2 căni făină
- 1 linguriţă bicarbonat
- 1 lingură miere
- 1 linguriţă esenţă de vanilie
- 1 praf de sare
- 75 g fulgi de ciocolată
Mod de preparare:
Se freacă spumă margarina moale cu zahărul, se adaugă mierea, esenţa de vanilie, făina, bicarbonatul stins cu puţin oţet şi un praf de sare, amestecând continuu.
Se încorporează uşor fulgii de ciocolată.
Se formează biluţe care se presează uşor şi se aşază în tava tapetată cu hârtie de copt. Se coc în cuptorul încins circa 20 de rminute, la foc potrivit.
Pofta buna!