Barbecue de pasare din: miere, sos barbecue, suc de lamaie, boia de ardei dulce, sare, piper, ulei, aripi curcan, pulpe de pui, porumb, usturoi, ulei si sare.
Ficat de pasare la gratar din: ficat de pasare, unt, maghiran, busuioc, oregano si sare. Ingrediente: 1 kg ficat pasăre 100 g unt maghiran busuioc oregano sare Mod de preparare: Tăiaţi ficatul în felii groase de 1.5 – 2 cm şi îl presăraţi cu condimente după gust. Topiţi untul într-o tigaie, iar când se […]
Frigarui din ficat de pasare cu sunca si ceapa la gratar din: ficat, sunca, ceapa, mujdei, sare si piper. Ingrediente: 400 g de ficat 100 g de şuncă sau muşchi afumat 1-2 cepe ½ pahar de mujdei sare piper negru măcinat Mod de preparare: Ficatul de pasăre de casă (găină, curcan, gîscă) se taie […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.