Barbun cu portocale

Printeaza

O reteta delicioasa de barbun cu portocale din: barbun, portocale, vin alb, foaie de dafin, patrunjel, unt, cimbrisor, sare si piper.

Ingrediente:Barbun cu portocale

  • barbun
  • 2 portocale
  • 2 pahare vin alb
  • 1 foaie dafin
  • pătrunjel
  • unt
  • cimbrişor
  • sare şi piper, după gust

Mod de preparare:

Se taie capul şi coada barbunului, se dezosează şi se spală bine. După ce s-a scurs bine de apă, se aşează în forma în care va fi pus la prăjit, bine unsă cu unt, şi se ornează cu foi de dafin şi cimbru.

Se sărează, se piperează, se stropeşte cu vin alb şi se pun, deasupra, portocalele tăiate felii subţiri. Se introduce vasul la cuptor şi se lasă circa douăzeci de minute. Se decorează cu pătrunjel proaspăt, tocat fin.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.