Barcute cu carne de oaie si verdeata din: faina, drojdie, sare, apa, carne de oaie tocata, ulei, ceapa, patrunjel, rosie, sare, piper, lamaie, lapte. Ingrediente: 250 g făină cernută 1 g drojdie uscată 1 linguriţă sare 75 ml apă 250 g carne de oaie tocată 3 linguri ulei 2 cepe mărunt tăiate 1 legătură pătrunjel mărunt […]
Barcute cu ardei si cascaval
PrinteazaBarcute cu ardei si cascaval din: faina, lapte, ou, ulei, drojdie, zahar, sare, ceapa, ardei, cascaval, friptura, verdeata.
Aluat:
- 220 g făină
- 125 ml lapte călduţ
- 1 ou
- 2 linguri ulei
- 1/2 plic de drojdie
- 1/2 linguriţă zahăr
- 1 linguriţă sare
Umplutură:
- 250 g friptură
- 1 ceapă
- 1 ardei capia
- 100 g caşcaval
- verdeaţă
- sare si piper
Mod de preparare:
Pregăteşte o maia din drojdie, zahăr şi puţin lapte călduţ. Lasă 10 minute deoparte.
Intr-un vas, pune făina, sarea, restul de lapte cald, oul, uleiul şi maiaua.
Frământă şi ţine la crescut 30 de minute, împarte aluatul în patru sfere.
Intinde fiecare sferă, pune carne tocată cu cuţitul, ardei tăiat cubuleţe, ceapă mărunţită, sare, piper şi rade caşcaval, lăsând marginile libere.
Ridică marginile peste caşcaval şi presează capetele.
Dă-le la cuptor 15 minute.
Pofta buna!
poate te intereseaza si:
Barcute cu varza
Barcute cu varza din: faina, iaurt, ulei, bicarbonat, sare, chimen, varza, ceapa, ou, marar. Ingrediente: Pentru aluat: 650 g făină 400 g iaurt 200 ml ulei 1 linguriţă cu vârf de bicarbonat 1/4 linguriţă cu sare 1/2 linguriţă cu chimen Pentru umplutura: 1 1/2 varză albă dulce 100 ml ulei 80 g ceapă 1 ou […]
Pofta buna!