Bărcuţe cu cremă de legume

Printeaza

Bărcuţe cu cremă de legume din: faina, ou, unt, apa, castraveti verzi, smantana, branza de vaci, marar, ciuperci, ardei capia, boia dulce, portocale, kiwi, sare, piper, usturoi, seminte de chimen si seminte de in.

 

Ingrediente:

  • 250 g faina
  • un ou
  • 175 g unt
  • apa
  • doi castraveti verzi
  • 100 g smantana
  • 200 g branza de vaci
  • marar
  • 100 g ciuperci
  • doi ardei capia
  • o lingurita cu boia dulce
  • portocale
  • 3kiwi
  • sare
  • piper
  • usturoi
  • seminte de chimen
  • seminte de in

 

Mod de preparare:

Intr-un bol se mixează oul cu 125 g unt, un sfert de linguriţă cu sare, jumătate din boiaua dulce şi două linguri cu apă.

Se toarnă compoziţia peste făină şi se frământă până se obţine un aluat potrivit de tare.
apoi se scot pe un grătar de bucătărie şi se lasă să se răcească complet.

Brânza se amestecă bine cu smântână, castraveţii raşi şi scurşi de suc, sare, piper şi o legă¬tură de mărar tocat.

Se umplu cojile de tarte şi se introduc la rece. Se taie felii subţiri două portocale şi se prăjesc în restul de unt.

Kiwi se taie felii şi se aşază pe farfurii, împreună cu felii de ciuperci crude.

Se aşază deasupra tartele, se presară cu restul de boia, felii de ardei capia şi se servesc imediat.

La umplutura se mai pot adauga seminte de chimen sau seminte de in, dar si usturoi pisat.

 

Bărcuţe cu cremă de legume

Barcute_cu_crema_de_legume

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.