Bărcuţe cu cremă de legume
PrinteazaBărcuţe cu cremă de legume din: faina, ou, unt, apa, castraveti verzi, smantana, branza de vaci, marar, ciuperci, ardei capia, boia dulce, portocale, kiwi, sare, piper, usturoi, seminte de chimen si seminte de in.
Ingrediente:
- 250 g faina
- un ou
- 175 g unt
- apa
- doi castraveti verzi
- 100 g smantana
- 200 g branza de vaci
- marar
- 100 g ciuperci
- doi ardei capia
- o lingurita cu boia dulce
- portocale
- 3kiwi
- sare
- piper
- usturoi
- seminte de chimen
- seminte de in
Mod de preparare:
Intr-un bol se mixează oul cu 125 g unt, un sfert de linguriţă cu sare, jumătate din boiaua dulce şi două linguri cu apă.
Se toarnă compoziţia peste făină şi se frământă până se obţine un aluat potrivit de tare.
apoi se scot pe un grătar de bucătărie şi se lasă să se răcească complet.
Brânza se amestecă bine cu smântână, castraveţii raşi şi scurşi de suc, sare, piper şi o legă¬tură de mărar tocat.
Se umplu cojile de tarte şi se introduc la rece. Se taie felii subţiri două portocale şi se prăjesc în restul de unt.
Kiwi se taie felii şi se aşază pe farfurii, împreună cu felii de ciuperci crude.
Se aşază deasupra tartele, se presară cu restul de boia, felii de ardei capia şi se servesc imediat.
La umplutura se mai pot adauga seminte de chimen sau seminte de in, dar si usturoi pisat.
Bărcuţe cu cremă de legume
Pofta buna!