Barcute cu crema de castane din: unt, sare, zahar pudra, zahar vanilat, faina, ou, castane, zahar tos, frisca, apa, esenta de vanilie, scortisoara, lamaie, portocale si menta. Ingrediente: 200 g unt 3 g sare 85 g zahar pudra 375 g faina doua pliculete zahar vanilat un ou 400 g castane 325 g zahar tos […]
Bărcuţe de piersici cu kiwi
PrinteazaBărcuţe de piersici cu kiwi din: piersici, miere, lamaie, frisca, kiwi, scortisoara, branza de vaci, zahar vanilat, apa, rom.
Ingrediente:
- 8 piersici
- 150 ml miere
- o lămâie
- 200 ml frişcă
- 4 kiwi
- o linguriţă cu pudră de scorţişoară
- 100 g brânză de vaci
- două pliculeţe zahăr vanilinat
- 250 ml apă
- o lingură cu rom
Mod de preparare:
Brânza de vaci se pune într-un castron împreună cu pulpa de kiwi, un pliculeţ de zahăr vanilinat şi frişca.
Se pasează cu un mixer, se acoperă cu folie alimentară şi se introduce la rece.
Piersicile se spală, se opăresc în apă clocotilă, se curăţă de coajă, se desfac în jumătăţi şi se curăţă de sâmburi.
Mierea se pune într-un casronel împreurâ cu trei linguri de suc de lămâie, un pliculeţ de zahăr vanilinat şi apa.
Se presară puţină scorţişoară, se amestecă şi se toarnă într-o tavă.
Se pun deasupra piersicile, se acoperă cu un capac şi se introduc în cuptorul încins unde se coc 30 de minute.
Se scot din tava, se aşază pe un platou şi, după ce s-au răcit, se umplu cu crema rece. Se presară scorţişoară şi se serves.
Bărcuţe de piersici cu kiwi
poate iti place si:
Bărcuţe cu cremă de legume
Bărcuţe cu cremă de legume din: faina, ou, unt, apa, castraveti verzi, smantana, branza de vaci, marar, ciuperci, ardei capia, boia dulce, portocale, kiwi, sare, piper, usturoi, seminte de chimen si seminte de in. Ingrediente: 250 g faina un ou 175 g unt apa doi castraveti verzi 100 g smantana 200 g branza de vaci […]
Pofta buna!
Barcutele lu’ peste 🙂
he he, vreau si eu o barcuta din asta!