Barcute cu piersici

Printeaza

Barcute cu pierisici din: aluat de foi, ou, migdale pisate, biscuiti, unt, zahar vanilinat, coaja de lamaie, zahar pudra, albus, piersici si gem de caise.

Ingrediente:

  • 250 g aluat de foi
  • 1 ou
  • 200 g migdale pisate
  • 100 g biscuiti
  • 2-3 linguri unt
  • 2 plicuri zahar vanilinat
  • coaja de lamaie
  • zahar pudra
  • 1 albus
  • 4-6 piersici
  • 3 linguri gem de caise

 

Mod de preparare:

Se intinde o foaie de aluat cu sucitorul si se taie dreptunghiuri; se decupeaza si facii care se lipesc pe margini, unse in prealabil cu putin albus. Se incinge cuptorul la 190C. Se amesteca 150 g migdale pisate cu biscuiti macinati, unt, zahar vanilinat, coaja de lamaie, zahar pudra si albus, pana ce se obtine o consistenta cremoasa.

Piersicile se decojesc, se golesc de samburi, iar pulpa se taie felii. Pe foile de aluat se repartizeaza crema de migdale, apoi feliile de piersici; se unge cu gem si se presara migdale. Se ung marginile cu galbenus si se rumenesc la cuptor.

Barcute cu piersici

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.