Barcute

Printeaza

Barcute din: ardei grasi, telina, morcovi, maioneza, sare, piper si busuioc.

Ingrediente:

  • 4 ardei grasi – rosu, verde, galben si portocaliu
  • 2 teline
  • 2 morcovi
  • 2 gulioare
  • 100 g maioneza
  • sare
  • piper
  • busuioc uscat

 

Mod de preparare:

Barcute: Curăţaţi ardeii de cotoare şi tăiaţi-i în sferturi, spălaţi-i şi lăsaţi-i la scurs. Curăţaţi şi spălaţi legumele, apoi radeţi- le pe râzătoare cu ochiuri mici. Adăugaţi condimente după gust – sare, piper şi usturoi uscat mărunţit.

Puneţi şi maio­neza, amestecaţi ingredientele pentru omogenizare şi umpleţi cu acest amestec „bărcutele” de ardei. Ornaţi-le ai maioneza si puneţi-le la rece până în momentul servirii.

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.