Barcute
PrinteazaBarcute din: ardei grasi, telina, morcovi, maioneza, sare, piper si busuioc.
Ingrediente:
- 4 ardei grasi – rosu, verde, galben si portocaliu
- 2 teline
- 2 morcovi
- 2 gulioare
- 100 g maioneza
- sare
- piper
- busuioc uscat
Mod de preparare:
Barcute: Curăţaţi ardeii de cotoare şi tăiaţi-i în sferturi, spălaţi-i şi lăsaţi-i la scurs. Curăţaţi şi spălaţi legumele, apoi radeţi- le pe râzătoare cu ochiuri mici. Adăugaţi condimente după gust – sare, piper şi usturoi uscat mărunţit.
Puneţi şi maioneza, amestecaţi ingredientele pentru omogenizare şi umpleţi cu acest amestec „bărcutele” de ardei. Ornaţi-le ai maioneza si puneţi-le la rece până în momentul servirii.
Pofta buna!